A cluster of four houses for a multi-generational family, staggered yet connected by a central communal garden, enabling both moments of gathering and solitary calm.
Sensuous materiality is at the heart of a hotel that pays homage to its breath-taking surroundings. Nature is seamlessly woven into the interiors, softening the boundaries between the interior and the landscape.
We wanted to retain, reinterpret and reassemble the existing space in surprising new ways. The aim was to create a space that invites visitors to slow down and have a calm coffee experience while the scent of roasted coffee lingers in the air. And what's more relaxing than a walk in the park?
Located at the Grand Copthorne Waterfront, right by the iconic Singapore River, the beloved local establishment aims to push not just the frontier in Singapore seafood, but elevate the enjoyment and experience for diners through its interior design and branding.
Situated on a large trapezoidal plot tucked away at a cul-de-sac, the architectural leitmotif of this family home was to reverse the facades to create privileged interiors; spacious yet intimate in the unassuming depth of the house’s cavernous volumes of internal patios.